AKTIE! AKTIE! AKTIE! Voor de maand januari en februari hebben wij een aktie bedacht om onze badkamer activiteiten te promoten. Al onze badkamers worden in deze maanden voorzien van een gratis handdoekradiator. Informeert u uiteraard wel eerst naar de voorwaarden.

Inmiddels kunnen onze Professionals zich wel de badkamerspecialist van Leiden noemen. Steeds meer en vaker worden wij door u benaderd om de oude badkamer te vernieuwen.

Door een efficiënte werkwijze van onze vaklieden en slimme inkoop van ons sanitair en tegels, kunnen wij een A-kwaliteit badkamerinstallatie verzorgen tegen concurrerende tarieven.

Of u nu opzoek bent naar een eenvoudige badkamer of een totale make-over met herindeling, u kunt bij ons terecht met al uw badkamer wensen. Natuurlijk komen we graag bij onze klanten thuis om de situatie in uw badkamer te bekijken. Tijdens ons bezoek bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden. Al deze informatie vertalen wij in een badkamertekening waarin al onze bevindingen zijn uitgewerkt.

John van der Woerd van Probouw Leiden bespreekt graag met u de badkamerplannen en voor een vrijblijvende offerte op maat. U kunt rekenen op een gegarandeerd deskundige uitvoering door onze vakmensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek tel. 071-710.740.4 of mailt u ons op info@probouwleiden.nl