Begane grondvloer vervangen

Probouw Leiden is gespecialiseerd in het vervangen of renoveren van uw houten begane grondvloer en het oplossen van vochtproblemen in de kruipruimte of muren. Hiervoor gebruiken wij verschillende methodieken (of een combinatie hiervan) e.e.a afhankelijk van uw wensenpakket en de mogelijkheden vanuit de bestaande situatie.

Onze vloersystemen

Een opsomming van bouwsystemen die wij veel toepassen:

Ook de afwerking en installaties

Alle bijkomende werkzaamheden nemen wij ook voor u uit handen, dat is wel zo makkelijk. Zo kunnen onze vaklieden de vloerverwarming monteren voor het extra comfort, maar ook de wanden en plafonds voorzien van een strak stucwerk en sauswerk. Zelfs voor het aanbrengen van de nieuwe vloerafwerking, zoals vloertegels, parketvloeren of vloerbedekking, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk

Wist u dat het in sommige gevallen van deze werkzaamheden zelf mogelijk is om hiervoor een subsidie te verkrijgen? Al met al genoeg reden om u door ons te laten adviseren in een vrijblijvend gesprek.
Doordat wij niet gelieerd zijn aan een van de bovenstaande bouwmethodieken, kunnen wij u perfect voorzien van een onafhankelijk advies.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan