bouwbedrijf in Noordwijk

1. Bouwproject van A t/m Z

2. Meer informatie over bouwbedrijf Noordwijk

3. Werkwijze Probouw

Bent u op zoek naar een professioneel Bouwbedrijf in Noordwijk? Een aannemer met kennis van zaken die in Noordwijk de nodigde klussen kan doen? Bouwbedrijf Probouw uit Leiden heeft een groot werkgebied en komt ook in Noordwijk voor het uitvoeren van een verbouwing, het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, schilderwerk en tal van andere diensten voor uw pand. Wij vinden kwaliteit en service belangrijk en geven een ruimte garantie op onze werkzaamheden. Ons dienstenpakket is groot en gevarieerd en bestaat uit kleine diensten van een klusjesman tot grote verbouwingen en renovaties. Kijk eens rond op onze website om meer te weten te komen over alle mogelijkheden of neem contact met ons op persoonlijk advies. Wij komen ook naar Noordwijk om uw pand te bekijken en samen met u wensen, mogelijkheden en ideeën in kaart te brengen.

Bouwproject van a t/m z

Probouw bouwbedrijf Noordwijk werkt met vakmensen, materialen van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende service. Daarnaast staan wij u graag met raad en daad terzijde gedurende een verbouwing, van begin tot eind. Dat betekent dat wij bouwplannen en bouwtekeningen kunnen leveren, kunnen adviseren over materiaalkeuze en graag helpen bij de aanvraag van een bouwvergunning. Omdat ons dienstenpakket zo groot is, kunnen wij de verbouwing van uw woning en de renovatie van bijvoorbeeld een badkamer volledig voor onze rekening nemen. Ook het stukwerk, schilderwerk en timmerwerk is bij ons in vertrouwde handen. Wist u dat u bij ons ook een klusjesman kunt huren voor allerlei lastige klusjes? Denk aan het leggen van laminaat of tapijt, het sausen van wanden en plafonds of het vernieuwen van het toilet. Super handig als u net bent verhuisd naar Noordwijk en iemand nodig heeft om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en/of offerte.

Meer informatie over bouwbedrijf Probouw


De website van bouwbedrijf Noordwijk: Probouw vertelt u al veel over alles wat u wilt weten over verbouwen, renoveren en klussen. Kijk eens op onze bouwblog, hier vindt u tal van voorbeelden en ideeën. U leest ook over onze werkwijze die bestaat uit 6 stappen, beginnend bij het offerte traject en via de bouw zelf eindigend met de oplevering en de nazorg. Neem ook eens een kijkje bij onze eerdere projecten. Wij voeren alle werkzaamheden uit in Noordwijk en daarnaast in tal van andere plaatsen zoals Voorhout, Katwijk, Wassenaar, Rijnsburg en Leiderdorp.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@probouwleiden.nl of neem telefonisch contact met ons op via 071–7107404.

Werkwijze Probouw

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan