Aannemer Wassenaar: Ruime ervaring

1. Bekende speler in Wassenaar

2. Bouwbedrijf die u ontzorgt

3. Offerte aanvraagprocedure

4. Werkwijze Probouw

Probouw Leiden heeft als aannemer in Wassenaar inmiddels vele jaren ervaring. Ons bouwbedrijf is allround ingesteld en wij voeren bouwprojecten uit zoals verbouw, onderhoud en renovaties voor de particuliere markt.

Bekende speler in Wassenaar


Natuurlijk kennen we Wassenaar als onze broekzak. De vaklieden van Probouw aannemersbedrijf Wassenaar komen geregeld in de wijken Nassau, Bloemenwijk en Starrenburg. Maar daar houdt het natuurlijk niet op, ook de rest van Voorschoten kan rekenen op onze vaklieden.

Bouwbedrijf die u ontzorgt

Bij Probouw Leiden zetten we de juiste man op de juiste plek. Onze mensen werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, die kwaliteit leveren tegen scherpe tarieven.
Een verbouwing, aanbouw of dakopbouw van uw woning is een ingrijpende ingreep. Onze vakmensen zijn gewend bij klanten thuis te werken en gaan op vertrouwde en respectvolle wijze om met uw eigendommen. Tijdens de uitvoering trachten wij u zoveel mogelijk te ontzorgen en onnodig overlast tot een minimum te beperken.

Offerte aanvraagprocedure


Bij de eerste kennismaking met Probouw aannemer Wassenaar luisteren wij goed naar uw wensen en ideeën. Daarin adviseren wij u direct over de uitvoerbaarheid en eventuele onmogelijkheden van uw wensen. Wij stellen een passende offerte voor u op, die zo compleet mogelijk is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u kennismaken met Probouw Leiden? Of bent u geïnteresseerd in een offerte? We geven kosteloos aan wat we voor u kunnen beteken met welke prijsstelling en garanties.

Werkwijze Probouw

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan