Uitbouw woonkamer: Meer woonruimte in uw woning

Wilt u ook een grotere woonkamer, maar zit verhuizen er momenteel niet in? Geen punt,
binnen drie weken kunnen wij een aanbouw of serre realiseren. Inmiddels hebben wij jarenlange
ervaring met het dergelijke uitbreidingen, dus ook voor uw situatie hebben wij zeker passende oplossing!

Uitbouw

Probouw Leiden begrijpt natuurlijk dat u niet zit te wachten op een eindeloos lijkende verbouwing en dat u gebaat bent bij een snelle oplevering. U wilt immers zo snel mogelijk genieten van uw grotere woning. Tijdens de uitvoering de overlast zoveel mogelijk voor u beperken, is als vanzelfsprekend voor onze vaklieden. Wij streven er altijd naar om uw huis binnen een korte tijd te verfraaien, zodat u snel kunt genieten van de uitgevoerde werkzaamheden.

Vergunning voor aanbouwen

Er zijn natuurlijk vele varianten van aanbouwen mogelijk. Mocht u nog geen duidelijk beeld hebben wat past bij uw woning dan kunnen wij u geheel vrijblijvend adviseren. Bij de prijsvorming kijken wij naar belangrijke zaken die van invloed zijn op de prijsvorming zoals heiwerk, stalen ligger bestaande gevel, type gevelkozijnen en installaties die uitgebreid dienen te worden.
Natuurlijk kunnen wij de bouwaanvraag compleet voor u verzorgen, compleet met tekenwerk en constructieve berekening.

Uitbouw of Serre

Maar er is nog meer mogelijk. U kunt bij ons naar het maken van een uitbouw of serre ook terecht voor alle bijkomende werkzaamheden zoals het schilderen, stucadoren en betegelen van uw bestaande woning en aanbouw.
Optioneel kunnen er ook duurzame technieken worden toegepast zoals zonnepanelen, groene daken en energie besparende isolatie’s. Laat uw gegevens achter in ons contact formulier en wij komen graag langs om u te adviseren over de mogelijkheden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan