Kozijnen ramen en deuren in Leiden

De levensduur van uw kozijnen is niet oneindig. Zelfs als uw kozijnen regelmatig worden schoongemaakt en geschilderd, is het eens in de zoveel tijd nodig om uw kozijnen te vervangen.

Moderne kozijnen voor uw woning

Uw kozijnen zijn bepalend zijn voor het uiterlijk van uw woning. Door uw kozijnen te vervangen kunt u het uiterlijk van uw gevel aanpassen naar eigen wens. Zo kunt u met houten kozijnen een authentiek uiterlijk creëren, terwijl u met kunststof kozijnen een modern uiterlijk creëert. Niet alleen het gekozen materiaal maar ook de kleurstelling zal van grote invloed op het uiterlijk van uw huis zijn. In sommige gevallen dient er een bouwvergunning te worden aangevraagd. Bij bouwbedrijf Probouw Leiden nemen wij ook deze zorgen uit handen en kunnen wij dit traject van A tot Z voor u verzorgen.

Veiligheid

Bij het vervangen van uw kozijnen kunt u ook de beveiliging van uw ramen en deuren verbeteren. Het inbraakveilige hang- en sluitwerk dat bij nieuwe kozijnen wordt geleverd, zorgt ervoor dat uw woning optimaal beveiligd is tegen inbraakpogingen.

Ouderdom kozijnen

Kozijnen hebben veel te verduren door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Tijdens het schoonmaken van uw kozijnen kunt u ze eveneens controleren op beschadigingen. Wanneer u ziet dat uw kozijn beschadigd is, kunt u het beste direct actie ondernemen. Verwaarloosde beschadigingen kunnen er op den duur voor zorgen dat uw ruit onvoldoende wordt ondersteund waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen kleine gebreken vaak worden gerepareerd, waardoor de kosten lager uitvallen.

Isolatiewaarde

Veel huizen in Leiden en omgeving hebben oude, slecht isolerende kozijnen met enkelglas of verouderd isolatieglas. Bij het vervangen van uw kozijnen heeft u de mogelijkheid om de isolatie van uw huis aanzienlijk te verbeteren. Door energiezuinige beglazing toe te passen, kunnen de energiekosten van uw woning flink worden verlaagd. De investering in uw nieuwe kozijnen is dan al snel terugverdiend, om niet te spreken over het extra comfort.

Houten- kunststof- of aluminium kozijnen?

Wat u uw voorkeur ook heeft, wij kunnen met alle deze soorten kozijnen concurrerende producten leveren. Onze bouwbegeleider kunt in uw specifieke geval adviseren in de beste keuze voor uw woning. Indien wenselijk kunnen wij ook de bijpassende prijsstelling offreren, zodat u ook op basis hiervan een gewogen beslissing kunt nemen.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan