Gewoon zorgeloos Verbouwen met professionals

Een dakkapel plaatsen kan vaak binnen één of enkele dagen. De uitvoering bestaat uit enkele stappen zoals sloopwerk, plaatsen van de dakkapel en tot slot de afwerking hiervan.

Prefab dakkapel

Het laten plaatsen van een prefab dakkapel is meestal snel gebeurd. Alle onderdelen worden vooraf in onze werkplaats gemaakt. Doordat wij veelal werken met onze eigen details en materialen, kunnen wij de productietijd terugbrengen naar één week. Voor de plaatsing van een prefab dakkapel hebben wij vaak genoeg aan één dag en gebruiken wij altijd een hijskraan om de dakkapel te plaatsen. Op de dag zelf kunt u ons al vroeg verwachten. We beginnen met het maken van de uitsparing in het dak en het afvoeren van sloopmateriaal. Daarna tillen we de dakkapel op uw dak met behulp van een hijskraan en begint de afwerking van de aansluitingen.

Traditionele dakkapel

In enkele gevallen is het niet mogelijk om de dakkapel te plaatsen door middel van de prefab methode. Vanwege de wenselijke positie van de dakkapel op uw woning of doordat u afwijkende details voor ogen heeft.
Bij plaatsing op traditionele manier maken we uw dakkapel ter plekke op uw dak. Er geldt hierdoor vrijwel geen levertijd. Allereerst maken we een uitsparing in uw dak en bouwen we een basisconstructie. Daarna maken we het dak zo snel mogelijk waterdicht. Tot slot worden het kozijn, zijwangen en de boeidelen geplaatst en afgewerkt. De plaatsing van een traditionele dakkapel duurt vaak enkele dagen.

Bouwmethode

Het plaatsen van een dakkapel is het werk van een specialist. Probouw Leiden is die specialist. De plaatsing van een dakkapel bestaat uit het inmeten, produceren, plaatsen en afwerken hiervan. De werkwijze verschilt per type dakkapel en de mogelijkheden hiervan worden in overleg met uw bouwbegeleider besproken in het offertetraject. Ook helpen wij u bij het aanvragen van de juiste vergunningen voor uw dakkapel.

Prijzen

De prijzen voor het laten plaatsen van een dakkapel variëren per type. Voor een prefab exemplaar kunt u rekenen op een vanaf prijs van € 4.500 inclusief de plaatsing. Voor een traditioneel geplaatste dakkapel liggen de prijzen ongeveer 30% hoger, doordat hier meer handelingen tijdens de bouw plaatsvinden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan