Schilder Leiden

Probouw Leiden is uw professionele schilder in Leiden en omgeving. Wij zijn u graag van dienst bij alle schilderwerkzaamheden in of rond uw huis! Daarbij kunt u denken aan het schilderwerk van uw kozijnen, alle uw buitenhoutwerk of het schilderen van uw buitenmeubels ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ook zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende wandafwerking en behang, zodat wij u een volledig pakket aan diensten kunnen aanbieden.

Ervaring binnen en buiten

Onze vaklieden schilderen werken binnen als buiten en hebben jarenlange ervaring met deze disciplines en weten precies wat ze moeten doen om een kwalitatieve afwerking van uw schilderwerk te kunnen garanderen. Zo kunt u na elke schilderbeurt weer jaren vooruit! Probouw Leiden is dus niet alleen een allround schilder. Wij zijn er ook voor wandafwerking in de vorm van behangen en stucwerk.

Onderhoud uw verf

Om uw schilderswerkzaamheden en overige wandafwerking in een goede staat te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van onze onderhoudsabonnement. Met een onderhoudsabonnement bespaart u geld! Wanneer mankementen niet tijdig worden bijgewerkt, zal dit in een later stadium voor grote kostenposten zorgen.Een onderhoudscontract bij uw Probouw Leiden lijkt in eerste instantie misschien overbodig, maar zal in de toekomst voor veel gemak en kostenbesparingen zorgen! U kunt bij Probouw Leiden ook terecht voor tegelwerk en stucadoorswerk.
Tegelwerk 80%
Stucadoorswerk 95%
Schilderwerk 70%

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan