Aannemersbedrijf Leiderdorp

1.Ruime ervaring

2. Oog voor detail en ontzorgend

3. Werkwijze offerte aanvraag

4. Werkwijze Probouw

Probouw aannemersbedrijf Leidendorp heeft inmiddels vele jaren ervaring. Ons bouwbedrijf is allround ingesteld en wij voeren bouwprojecten uit zoals verbouw, onderhoud en renovaties voor de particuliere markt.

Aannemer met ruime ervaring in Leiderdorp

Natuurlijk kennen we Leiderdorp als onze broekzak. De vaklieden komen geregeld in de wijken Voorhof, Oranjewijk en Zijlkwartier. Maar daar houd het natuurlijk niet op, ook de rest van Leiderdorp kan rekenen op onze vaklieden.

Oog voor detail en ontzorgende service

Bij Probouw Leiden zetten we de juiste man op de juiste plek. Onze mensen werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, die kwaliteit leveren tegen scherpe tarieven.
Een verbouwing, aanbouw of dakopbouw van uw woning is een ingrijpende ingreep. Onze vakmensen zijn gewend bij klanten thuis te werken en gaan op vertrouwde en respectvolle wijze om met uw eigendommen. Tijdens de uitvoering trachten wij u zoveel mogelijk te ontzorgen en onnodig overlast tot een minimum te beperken.

offerte aanvraag aannemer Leiderdorp

Bij de eerste kennismaking luisteren wij goed naar uw wensen en ideeën. Daarin adviseren wij u direct over de uitvoerbaarheid en eventuele onmogelijkheden van uw wensen. Wij stellen een passende offerte voor u op, die zo compleet mogelijk is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Wilt u kennismaken met Probouw Leiden? Of bent u geïnteresseerd in een offerte? We geven kosteloos aan wat we voor u kunnen beteken met welke prijsstelling en garanties. Voor meer informatie klikt u hier.

Werkwijze Probouw

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan