Niet alleen als er gerenoveerd of verbouwd moet worden, ook wanneer onderhoud noodzakelijk is, staat Probouw Leiden voor u klaar. Slijtage, weersinvloeden en veroudering van uw woning zijn processen die helaas niet te stoppen zijn. Onze vaklieden hebben voor alle mogelijke onderhoudswensen moderne methoden om deze op duurzame wijze uit te voeren, veel met behoud van de karakteristieke eigenschappen.

Klaar voor de toekomst

Het onderhoud aan een woning bestaat vaak uit reparatie- en herstelwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het repareren van kozijnen, schilderwerk en het moderniseren van uw installatie. Zo is uw woning na de werkzaamheden weer klaar voor vele onderhoudsvrije jaren en kunt u blijvend zorgeloos genieten van uw woning.
genieten van uw woning. Mochten er onverhoopt toch calamiteiten voordoen staat ons team van vaklieden 24 uur per dag klaar om u te ondersteunen.

Gedegen advies

Wij voorzien u graag van vakkundig advies en bieden het beste plan van aanpak voor onderhoud van uw woning.

Persoonlijk contact

Tijdens de verbouwing heeft u direct en persoonlijk contact met ons. Samen stellen we een planning op en maken vooraf goede afspraken over uitvoering, betaling en oplevering. U heeft als vanzelfsprekend altijd inspraak in de uitvoering en het eindresultaat.

Afwerking

Onze vaklieden zijn gewend om bij de mensen thuis te werken, zo worden de bestaande vloeren altijd afgedekt en uw eigendommen met respect behandeld. De werkvloer wordt altijd netjes en schoon opgeleverd, om de overlast zoveel als mogelijk te beperken

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan