Tegelwerk van Probouw Tegelzetter Leiden

Bij de vaklieden van Probouw Leiden kunt u natuurlijk ook terecht voor wand- en vloertegelwerk in alle ruimtes van uw woning zoals badkamer, toilet en keuken.

Wij werken nauw samen met De Tegelhandel Leiden en andere toeleveranciers om de juiste wand- of vloertegels te vinden die bij uw wensen past. Een afspraak maken en u laten adviseren door een van onze bouwbegeleiders cq. adviseurs behoort natuurlijk ook te de mogelijkheden.

Het is voor ons ook geen probleem mocht u zelf de de tegels willen leveren. Alle benodigde materialen om het tegelwerk aan te brengen leveren we zelf, dit in verband met de garantie. Wij werken met het product SchönoxEurocol of Omnicol volgens de voorschriften van de leverancier. Anders dan de meeste tegelzetters kunnen wij alle werkzaamheden in één hand uitvoeren; slopen, tegelen en afkitten wij voeren alles voor u uit. Maar ook een complete badkamer renovatie is bij ons dagelijks werk.

Zowel grote tegels, natuursteen of mozaïek onze vaklieden draaien hand hier niet voor om, om deze op vakkundige wijze aan te brengen volgens uw wensen en eisen. Als vanzelfsprekend gebruiken wij enkel professionele materialen voor de verwerking van uw wand- en vloertegels.

Op al ons tegelwerk bieden wij garantie! Dit alles tegen meer dan concurrerende prijzen.

U kunt bij Probouw Leiden ook terecht voor stucadoorswerk en schilderwerk.

Tegelwerk 80%
Stucadoorswerk 95%
Schilderwerk 70%

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan