Verzorgen van bouwtekeningen

Voor ieder project kunnen wij – als dat natuurlijk nodig is – een bouwtekening voor uw verbouwing verzorgen. In een inventarisatiegesprek waarin we de mogelijkheden doornemen kunnen wij een ruwe schets maken om zo uw ideeën te visualiseren. Zo heeft u al een idee voordat de definitieve bouwtekening wordt gemaakt. Het is voor u een groot voordeel dat wij de bouwtekening verzorgen. De lijnen tussen het bouwbedrijf en de tekenaar zijn kort en het project kent geen onnodige vertragingen. Al onze expertise kan worden aangewend en worden verwerkt in de tekening.

Verzorgen van bouwaanvragen

Bij het bouwen krijgt u te maken met een aantal formulieren, waaronder de bouwaanvraag. Veel mensen zien op tegen het invullen van de bouwaanvraag. Probouw Leiden kan dit voor u verzorgen. Zo helpen wij u mee vanaf de eerste tot de laatste stap.

Ondersteuning en begeleiding

Door onze kennis, onze jarenlange ervaring en onze relaties kunnen wij uw project van A tot Z begeleiden. We kunnen u adviseren en helpen bij de bouw, de bouwtekening en bouwaanvraag. Ook zijn wij er om bouwproblemen op te lossen of nog beter, deze te voorkomen. Een bouwproject is geen kleinigheid zorg dus voor de juiste deskundigheid, de deskundig van onze vaklieden van Probouw Leiden.
Tegelwerk 80%
Stucadoorswerk 95%
Schilderwerk 70%

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan