Over Probouw

Bouwbedrijf Probouw Leiden is gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van uw woning. Elke opdracht, zowel groot als klein, krijgt onze volledige aandacht. Wij zijn een bouwbedrijf, dat wordt gedreven door kwaliteit en perfectie tegen een concurrerende prijsstelling. Wij streven naar openheid van onze bedrijfsprocessen en handelen op basis van wederzijde respect en vertrouwen.

Verbouwen
Onderhouden
Renoveren
Nazorg & Garantie

Persoonlijke aanpak

Probouw heeft drie kernwaarden, waarvan persoonlijke aanpak de eerste is. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarbij kunt u rekenen op ons advies en een plan van aanpak op maat. Daarbij hechten wij aan duidelijkheid, zodat uw precies weet wat de afspraken zijn. Flexibiliteit is onze grote kracht. Onze klanten kwalificeren ons als zeer betrouwbaar en professioneel.

Kwaliteit

Wij staan bij onze klanten bekend om de technisch hoogstaande kwaliteit van ons werk. Onze goede organisatie en assertieve benadering dragen daar beslist aan bij. Waar mogelijk en gewenst kiezen wij voor duurzaam bouwmateriaal en kostenbesparende oplossingen. Dat wil toch iedereen?

Offertetraject

Bij de eerste kennismaking luisteren wij goed naar uw wensen en ideeën. Deze leggen wij vast in een bezoekverslag. Daarin adviseren wij u direct over de uitvoerbaarheid en eventuele onmogelijkheden van uw wensen. Als we het eens zijn over de (ver)bouwplannen, stellen wij een passende offerte voor u op. Deze is zo compleet mogelijk, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan