Wilt u ook een grotere woonkamer? Maar is verhuizen naar een nieuwe woning geen optie? Dan is een aanbouw aan uw woning wellicht een goede oplossing! Met een aanbouw is verhuizen niet perse noodzakelijk om aan deze wens te voldoen. Door een aanbouw, uitbreiding of serre kunt u binnen enkele weken extra ruimte voor uw woning creëren, in de meeste gevallen zelfs vergunningsvrij.

Door het realiseren van een aanbouw zijn er natuurlijk nog extra voordelen;

  • Uw woning wordt meer waard door de extra m2-ters aan uw woonkamer.
  • Wellicht een mooie gelegenheid om ook de woonkamer te moderniseren en deze grondig aan te pakken.
  • U kunt zelf de nieuwe achtergevel van de aanbouw ontwerpen zoals openslaande deuren of schuifpui.
  • De aanbouw is een goede opstelplaats voor zonnepanelen of sedumdak.
  • Eindelijk extra leefruimte voor u en uw familie

Voor de bouw van een aanbouw komt nog behoorlijk wat kijken. Denk hierbij aan eventuele vergunningen, de bouwkosten en materiaalkeuze. Probouw Leiden helpt u graag mee om hierin de juiste keuzes te maken. Samen gaan we om tafel zitten om de ideeën en wensen over de aanbouw te bespreken. Met onze ervaring kunnen wij u helpen om uw wensen uit te werken, mogelijke alternatieven voor te leggen en het verzorgen van een complete traject van idee, bouw tot en met de oplevering.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neemt u met ons contact op via www.probouwleiden.nl of bel met 071-7107404, John van der Woerd komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

10 + 7 =

Delen: