Voor het realiseren van een dakopbouw bent u bij de vakmensen van Probouw Leiden aan het juiste adres. Een dakopbouw geeft op een eenvoudige manier de gewenste hobbyruimte, extra kinderkamer of de benodigde bergruimte.

De meest voorkomende techniek om een dakopbouw te maken is dmv. prefabricage van de hout skeletbouw wanden (HSB). Hierbij worden de schotten voor wanden en dak vooraf vervaardigd in onze werkplaats. De dakopbouw kunnen wij dan onder de beste omstandigheden voorbereiden en hierdoor zijn wij niet weerafhankelijk tijdens de bouwfase.

Als bijkomend voordeel is de snelheid waarmee wij deze dakopbouw plaatsen. Door een uitgekiend logistiek systeem kunnen wij het casco binnen één dag waterdicht plaatsen op de woning, waardoor het gevaar van inregenen tot een minimum wordt beperkt.

De beste prijs-kwaliteit verhouding wordt behaald door ons in een vroeg stadium van het ontwerp te betrekken. Door de juiste keuze van materialen en detaillering kan veel geld worden bespaard en de kwaliteit worden verhoogd. In veel gevallen zijn wij ook verantwoordelijk voor het tekenwerk en de uiteindelijke bouwaanvraag om onze expertise en kennis maximaal in te brengen in het ontwerp.

John van der Woerd van Probouw Leiden bespreekt graag met u de mogelijkheden en berekent voor u een offerte op maat met eerlijke prijsstelling. U kunt rekenen op een gegarandeerd deskundige uitvoering door onze vakmensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek Tel. 071-710.740.4