Bent u ook trotse eigenaar van een appartement? Dan heeft u ook geregeld te maken met gezamenlijk onderhoud aan uw complex (VvE). Voor de dergelijke onderhoud bent u bij Probouw Leiden aan het juiste adres!

Een samenwerking met ons betekent voor elke Vereniging van Eigenaren onderhoud naar tevredenheid. In de praktijk komt u niet voor verrassingen te staan. Vaak is het onderhoud van een appartement gebouw achterstallig en is een plan van aanpak met het juiste advies noodzakelijk. Het juiste advies die dan nodig is, kunnen wij u bieden.

Heldere offertes geven een duidelijk overzicht over wat tegen welke prijs wordt gedaan. Duidelijke feedback tijdens de werkzaamheden houdt u contact op de hoogte van de gang van zaken.

Enkele voorbeelden onderhoud VvE;

Laat u ook verrassen hoe snel en soepel samenwerken met onze vaklieden gaat!

John van der Woerd van Probouw Leiden bespreekt graag met u beheerder of bestuurd de mogelijkheden en berekent voor u een offerte op maat. U kunt rekenen op een gegarandeerd deskundige uitvoering door onze vakmensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek tel. 071-710.740.4