U heeft eindelijk uw nieuwe woning gekocht waar u al jaren van droomde? Natuurlijk moeten er nog best veel worden verbouwd om uw woning helemaal af te maken volgens uw wensen. Met al deze wensen kunt u terecht bij Probouw Leiden.

Onze vaklieden zijn bedreven in het installeren van een nieuwe badkamer, het aanbrengen van een uitbouw of het compleet renoveren van uw woning.

Ook voor de afwerking van uw nieuwe woning kunt u natuurlijk bij ons terecht voor zowel het stucwerk, sauswerk en schilderen draaien wij onze hand niet om. Dus niet maanden uzelf pijnigen, maar binnen enkele dagen resultaat met onze vaklieden!

Zo kunt u zich bezig houden met de inrichting van uw nieuwe woning, terwijl wij doen waar wij goed in zijn en zorgen voor een probleemloze en vlotte verbouwing die tot in de puntjes afgewerkt is.

John van der Woerd van Probouw Leiden bespreekt graag met u de mogelijkheden en berekent voor u een offerte op maat met eerlijke prijsstelling. U kunt rekenen op een gegarandeerd deskundige uitvoering door onze vakmensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek Tel. 071-710.740.4