Keralit – de ideale gevelbekleding.

Houten gevelbekleding geeft uw woning een luxe en authentieke uitstraling. Maar om dat zo te houden, vraagt dat geregeld een schilderbeurt. Halsbrekende toeren en heel wat liters verf zijn daar voor nodig. Wilt u worden verlost van die stressvolle klus? Of van de hoge schilder kosten, als u dit karwei liever uitbesteedt?

Probouw Leiden heeft een uitstekende oplossing voor u. Met niet van echt hout te onderscheiden Keralit gevelbekleding ziet uw woning er blijvend uit als nieuw. Het verlost u echt voorgoed van kostbaar en tijdrovend onderhoud. Tel uit je winst! En het is bovendien milieuvriendelijk. Het is ook mogelijk om de dakranden met Keralit te bekleden. Daarmee bespaart u nog meer onderhoudskosten in de toekomst. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met of zonder houtnerf. Afhankelijk van de stijl van uw woning kunt u daar een keuze uit maken. Er is ook een groot assortiment aan kleuren beschikbaar.

De voordelen van Keralit

  • Onderhoudsarm; dankzij het oersterke materiaal in de combinatie met UV-bestendige toplaag
  • Kleurvast en weerbestendig; door de UV-bestendige toplaag blijven de panelen kleurvast
  • Lange levensduur; De unieke productsamenstelling is een garantie op zeer lange levensduur
  • Milieuvriendelijk; Hergebruik van grondstoffen, geen boomkap en nooit meer schilderen
  • 10-jaar garantie; Dit kwaliteitsproduct heeft een minimale garantie van 10-jaar

John van der Woerd van Probouw Leiden bespreekt graag met u de mogelijkheden en berekent voor u een offerte op maat. U kunt rekenen op een gegarandeerd deskundige montage door onze vakmensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tel. 071 710.740.4