Snelle hulp bij stormschade

Een paar weken geleden kregen we te maken met de eerste echte storm van dit seizoen. Wanneer u ooit stormschade aan uw huis heeft ondervonden, weet u als geen ander dat dit voor een behoorlijke stress kan zorgen. Bij Probouw Leiden hanteren wij een 24-uurs service wanneer er een spoedreperatie nodig is aan uw huis. Zo hoeft u nooit langin onzekerheid te zitten.

Stormschade aan uw huis

In de herfst- en in de wintermaanden kan het soms flink onstuimig zijn in ons land.
Windstoten, harde regen, hagel. Het zijn al niet de fijnste weersomstandigheden, maar als ze uw huis beschadigen is het al helemaal geen pretje. Scheve of weggewaaide dakpannen en lekkages zijn de meest voorkomende klachten na een flinke storm- of hoosbui. Maar er kunnen ook andere problemen ontstaan, zoals een ingewaaide ruit. Wat de schade ook is, Probouw Leiden lost het voor u op.

24-uurs service

Om u van een snelle service te voorzien, voeren wij spoedreperaties alleen uit in de directe omgeving van Leiden. Onder deze regio vallen Leiden, Leiderdorp, Warmond, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude, Wassenaar, Zoeterwoude Rijndijk, Rijnsburg en Valkenburg. Buiten deze regio kunnen wij de 24-uurs service helaas niet verzekeren.
Uiteraard kunt u ons wel altijd bellen voor een afspraak. Onze tarieven voor het herstellen van lekkages en het uitvoeren van spoedreparaties zijn aantrekkelijk geprijsd.

Verzekering

Stormschade wordt in veel gevallen gedekt door de opstalverzekering, al zijn daar wel voorwaarden aan gebonden. Zo moet het bijvoorbeeld om een echte storm gaan (vastgesteld door het KNMI) en dient u de stormschade altijd direct te melden aan uw verzekeraar. Indien wenselijk kunnen wij u assisteren in het overleg met uw verzekeringsmaatschappij en de afwikkeling van de schade aan uw woning.

Tip: zet nu alvast het telefoonnummer van onze schadedienst in uw telefoon, dan hoeft u bij stormschade nooit lang te zoeken. Bel naar: 06 – 24 36 83 90.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan