Losse dakpannen, gevaarlijk voor Piet

Dakpannen los? Help de Pieten!

Help de Pieten een handje en zorg dat uw dak in goede staat verkeert. Losliggende dakpannen, een half vergane dakgoot of poreuze schoorsteen met losse stenen brengen hun veiligheid in gevaar. Maar ook een tijdige bezorging van de cadeautjes op pakjesavond. Het kan u nog duur komen te staan als op pakjesavond Piet, met een klap, in de tuin ligt.

Alle gekheid op een stokje; losliggende dakpannen veroorzaken lekkages. Hetzelfde geldt voor dakgoten en slechte schoorstenen die aan vervanging toe zijn. En je moet er niet aan denken dat een dakpan van uw huis naar beneden valt en letsel veroorzaakt.

Dus of u nu wel of niet prijs stelt op een bezoek van Piet, vraag onze vakmensen om uw dak op korte termijn deskundig te laten repareren of inspecteren.

Wat kan er aan vervanging nodig zijn voor uw dak?

Losse dakpannen, kapotte dakpannen, verrotte dakplaten, lekke dakgoot, losse loodslabben om de schoorsteen of poreus voegwerk en losse stenen, lekkend mastiek van uw dakkapel of platte dak.

Probouw Leiden repareert uw dak tegen een eerlijke prijs. Riskeer daarom geen onnodige lekkages.

Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor een afspraak. Na een inspectie brengen we in kaart wat er nodig is en zorgen ervoor dat uw huis weer tegen een stootje kan. Gewoon doen.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan