Verbouwen met Professionals

Uw verbouwing is bij ons in vertrouwde handen!

Voelt u uzelf helemaal thuis in uw huis, maar vindt u dat de ruimte toch net iets te klein wordt of eindelijk de woonkamer moderniseren? Wellicht is het dan tijd voor een verbouwing. Met een verbouwing creëert u extra ruimte en meer wooncomfort. Een mooie bijkomstigheid daarbij is dat u niet hoeft te verhuizen en het in veel gevallen de goedkopere oplossing is. Dit betekent geen gedoe heeft met verhuisdozen, wel zo gemakkelijk.

“Gewoon zorgeloos verbouwen met Professionals!”

verbouwing

“Een goed begin is het halve werk”, wordt er ook wel gezegd. Dit geldt ook zeker bij een verbouwing. Een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

Wat zijn uw eisen en verwachtingen?
Moeten er vergunningen aangevraagd worden?
Wat is het budget?
Wat is de planning?
Welke verzekeringen heeft u nodig?

Probouw Leiden helpt u graag bij de voorbereiding van uw verbouwing. Neem direct contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in verbouwen. U kunt bij Probouw Leiden  terecht om uw woning geheel of gedeeltelijk aan te laten pakken. Wij kijken samen met u naar uw verbouwplannen en verbouwmogelijkheden en werken deze volledig uit. Vervolgens maken wij voor u een offerte op maat.

Bij de verbouwing zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk ongemak ondervindt en dat u uiteindelijk volop profiteert van de extra ruimte in uw huis. Kortom, de verbouwing van uw woning wordt tot in de puntjes verzorgd.

verbouw

Wilt u graag meer weten over wat onze mogelijkheden zijn? Of wilt u van onze hulp gebruikmaken bij het verbouwen van uw badkamer of keuken? Dan kunt u in beide gevallen altijd contact met ons opnemen.

Wij staan graag voor u klaar en vertellen u hoe we kunnen helpen bij de verbouwing. Bel naar 071-710.740.4. Ook kunt u ons een e-mail zenden via info@probouwleiden.nl Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Wij nemen u uw verbouwing graag uit handen.

Naast verbouwen voert Probouw Leiden ook onderhoud en renovaties uit.