Nieuwe badkamer

Er komt een dag dat u ‘s morgens de badkamer binnenstapt en beseft dat er iets moet gebeuren. Want opeens ziet u het: deze badkamer is echt aan vervanging toe.

Als u dan toch gaat verbouwen wilt u de badkamer natuurlijk zo praktisch mogelijk inrichten. Wie weet past er wel een tussenmuurtje in voor het toilet. Of misschien zelfs een badkuip. Daar droomt u al jaren van, of anders uw huisgenoten wel. Niet minder belangrijk is de vraag of u zelf technisch genoeg bent om zelf een nieuwe badkamer te plaatsen. U wilt toch liever niet dat de huisgenoten beneden mee kunnen douchen……….

Met Probouw Leiden bent u verzekerd van een deskundige vakman. Geen ellende achteraf met lekkende plafonds op de benedenverdieping of bij de benedenburen. Neem voor advies contact op met John van der Woerd van Probouw Leiden, tel. 06 24368390. Hij helpt u graag met een goed plan voor de inrichting. Een offerte geeft antwoord op uw allerlaatste vraag ‘wat het allemaal wel niet kost’. Waar u ook voor kiest, luxe of eenvoudig, zijn vakmensen zorgen voor een deskundige installatie van uw nieuwe badkamer.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan