Een nieuwe badkamer

De badkamer. Een plek van rituelen en ontspanning. Een plek waar de dag begint en eindigt. Een plek waar het soms heerlijk is jezelf even ‘op te sluiten’. Wat de badkamer ook voor u betekent, de functionaliteit van deze plek staat iedereen centraal.

Badkamer verbouwen

Zo ontspannen als een badkamer ritueel kan zijn, zo stressvol kan de verbouwing voor een nieuwe badkamer zijn. Het is dan ook geen overbodige luxe deze klus uit handen te geven aan professionals. Van begin tot eind worden ideeën, ontwerpen, uitvoering en afwerking helemaal uitgewerkt. Zo hoeft u alleen nog maar aan te geven wat u mooi vindt en te genieten van het resultaat.

Geheel of gedeeltelijk verbouwen

Een badkamer hoeft natuurlijk niet helemaal vervangen te worden. Het komt regelmatig voor dat slechts een gedeelte van de badkamer wordt opgeknapt. Dit kan zijn het vervangen van tegels of het toevoegen van een bad. Een kleine aanpassing kan soms al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van basic witte tegels voor moderne granieten tegels. Of het vervangen van een simpele douchekop voor een luxe regendouche. Met het sanitaire aanbod van tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos.

Inspiratie voor thuis

Denkt u eraan om uw badkamer geheel of gedeeltelijk te renoveren? Of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij zijn ervaren in alle soorten badkamer klussen en denken graag met u mee. Hier alvast een aantal foto’s van badkamers om u te inspireren.
Badkamer inspiratie warm retro
Retro badkamer – bron: Timticks.com
best-design-idea-luxury-bathroom-shower-cabin
Moderne badkamer met design elementen – bron: Decosee.com
Luxe badkamer
Luxe badkamer – bron: Soleragroup.com
Bath-Room-Design-Ideas-2
Badkamer met verhoging – bron: Cdn.wonderfulengineering.com
Bath-Room-Design-Ideas-3
Moderne badkamer met etnische details – bron: Cdn.wonderfulengineering.com
bathroom2
Kleine badkamer – bron: Hidc.com

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan