Stel uw verbouwing niet langer uit.

Heeft u die broodnodige verbouwing in 2014 alweer voor u uitgeschoven? Leek het u teveel gedoe, of kwam het er gewoon niet van? Of erger nog, u dacht dat u het zelf wel even zou fiksen, maar bleek toch niet die handyman die u in uzelf vermoedde? Tja, dan zakt de moed in de schoenen.

Bedenk dat dit jaar nieuwe kansen biedt en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met John van der Woerd. Hij komt dan bij u thuis langs om uw verbouwingsplannen te bespreken. Hij geeft u deskundig advies en overlegt met u over een plan op maat tegen een eerlijke prijs. Daarna komt de rest vanzelf. U laat het gewoon over aan de vakmensen van Probouw Leiden, die voor u aan de slag gaan. Ieder zijn vak tenslotte. En als alles achter de rug is, snapt u niet waarom u ons er niet veel eerder bij hebt gehaald.

Het maakt voor Probouw Leiden geen verschil of u een kleine aanpassing wilt of een complete renovatie. En natuurlijk staan uw wensen en financiële mogelijkheden centraal. Mooi toch, als u zich in 2015 eindelijk niet meer in de onhandige badkamer hoeft te behelpen? Of dat eindelijk die verfoeide tussenmuur is doorgebroken en het zonlicht uw woonkamer binnenstroomt? Het tijdelijke ongemak van een verbouwing zult u snel vergeten zijn. Maak van uw huis weer een prettig thuis en kom in actie.

Probouw Leiden kan u voor elke verbouwing in uw woning of bedrijfspand van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en een offerte en bel naar tel. 06 243689390. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan