Nieuwe keuken plaatsen, bouw meteen uw droomkeuken!

Uw oude keuken is toe aan vervanging? Een mooie gelegenheid om het meteen grondig aan te pakken. Want als u al lang droomt over een woonkeuken of een praktische bijkeuken is het nu of nooit! Voordat uw keuken weer aan vernieuwing toe is bent u 15 tot 20 jaar verder. U raadt het al, dan komt het er dus niet meer van.

Even flink zijn dus en zet uw dromen om in daden. De zomer is er een ideale periode voor. Terwijl het binnen een troep is en u de keuken niet kunt gebruiken, zet u buiten gewoon de barbecue aan. Met een beetje kamperen wordt het toch nog gezellig.

Probouw Leiden komt voor u deskundig de muur verplaatsen of de muur doorbreken, die al zolang uw ideale keukenindeling in de weg staat. U pakt het nog grondiger aan met een aanbouw, zodat u er een woonkeuken of bijkeuken van kunt maken. Toch liever alleen een nieuw keukenmeubel laten plaatsen? Dat doen wij natuurlijk ook graag voor u!

Zoals vanouds pakt Probouw Leiden uw verbouwing deskundig aan voor een eerlijke prijs. John van der Woerd komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte voor u te maken. Hij kan u helpen met de bouwtekening en eventueel benodigde bouwvergunning. Wacht dus niet langer en neem contact op met John van der Woerd, tel 06 243689390.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan