Aannemer Oegstgeest

1. Ervaring die telt

2. Goed bouwen met de juiste mensen

3. Werkwijze offerte aanvraag

4. Werkwijze Probouw

Probouw Leiden heeft inmiddels vele jaren ervaring. Ons bouwbedrijf is allround ingesteld en wij voeren bouwprojecten uit zoals verbouw, onderhoud en renovaties voor de particuliere markt.

Aannemer Oegstgeest: Ervaring die telt

Natuurlijk kennen we Oegstgeest als onze broekzak. De vaklieden van Probouw aannemer Oegstgeest komen geregeld in de wijken Oranje Nassau, Oudenhof, Bloembuurt en Voscuyl. Maar daar houd het natuurlijk niet op, ook de rest van Oegstgeest kan rekenen op onze vaklieden.

Goed bouwen met de juiste mensen

Bij Probouw Leiden zetten we de juiste man op de juiste plek. Onze mensen werken samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, die kwaliteit leveren tegen scherpe tarieven. Een verbouwing, aanbouw of dakopbouw van uw woning is een ingrijpende ingreep. Onze vakmensen zijn gewend bij klanten thuis te werken en gaan op vertrouwde en respectvolle wijze om met uw eigendommen. Tijdens de uitvoering trachten wij u zoveel mogelijk te ontzorgen en onnodig overlast tot een minimum te beperken.

Werkwijze offerte aanvraag

Bij de eerste kennismaking luisteren wij goed naar uw wensen en ideeën. Daarin adviseren wij u direct over de uitvoerbaarheid en eventuele onmogelijkheden van uw wensen. Wij stellen een passende offerte voor u op, die zo compleet mogelijk is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u kennismaken met Probouw aannemer Oegstgeest? Of bent u geïnteresseerd in een offerte? We geven kosteloos aan wat we voor u kunnen beteken met welke prijsstelling en garanties. Voor meer informatie klikt u hier.

Werkwijze Probouw

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg
Tijdens het offerte traject maken wij uitgebreid kennis met u, met uw wensen en ideeën en met uw pand in Oegstgeest. Wij leggen een en ander vast, onderzoeken mogelijkheden en adviseren u daarover. Aansluitend volgt onze -zeer complete en gespecificeerde- offerte. De tweede fase, de voorbereidingsfase bestaat onder meer uit het maken van contracten en het maken van de planning. Vervolgens gaat in de derde fase de bouw van start waarbij het belangrijk is te weten dat wij daarbij zeer zorgvuldig te werk gaan. Wij gaan respectvol om met uw eigendommen, treffen waar nodig tijdelijke voorzieningen en werken schoon en veilig. Uiteraard kunt u rekenen op expertise en hoge kwaliteit. Het financiële aspect nemen wij uitgebreid met u door en wij komen gemaakte afspraken na. Wij facturen periodiek zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De laatste twee stappen, oplevering en nazorg vinden wij uiteraard erg belangrijk. Immers, alles moet volledig naar wens zijn. Wij geven daarom op al onze werkzaamheden een ruime garantie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan