Aannemer in Lisse

1. Verbouwen in Lisse

2. Werkwijze Probouw

Probouw aannemer Lisse is gevestigd in Leiden en bedient een grote regio. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij kunnen uw woning inspecteren op veiligheid, aanbevelingen doen voor verbeteringen, en de nodige werkzaamheden uitvoeren. Wij hebben ook aanzienlijke ervaring in het onderhouden van uw woning, het plaatsen of verbeteren van een dakkapel of dakconstructie, evenals het vervangen van badkamers, toiletten, kozijnen en nog veel meer. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over onze diensten en werkwijze. Al onze diensten zijn ook beschikbaar in Lisse en u kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies op maat.

Verbouwen in Lisse

Daarom besteden wij veel aandacht aan elke opdracht. Onze specialisten hebben verschillende vaardigheden. U kunt een klusjesman inhuren om kleine reparaties aan uw huis uit te voeren, maar voor grote renovaties hebt u echt een vakman nodig. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook tegelen en stucen. Indien nodig kan Aannemersbedrijf Probouw Leiden ook alle bijbehorende werkzaamheden verzorgen zoals het opstellen van bouwtekeningen en het aanvragen van vergunningen. De vakmannen van Aannemersbedrijf Lisse helpen u graag van begin tot eind bij uw renovatieproject in Lisse.

Werkwijze Probouw aannemer Lisse

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg

Tijdens het offerteproces maken wij kennis met u in Lisse, uw wensen en ideeën, en uw pand. Wij leggen een en ander vast, onderzoeken mogelijkheden en adviseren u daarover. Aansluitend volgt onze zeer complete en gespecificeerde offerte.

De tweede fase, de voorbereidingsfase bestaat onder meer uit het maken van contracten en het maken van de planning. Vervolgens gaat in de derde fase de bouw van start waarbij het belangrijk is te weten dat wij daarbij zeer zorgvuldig te werk gaan. Wij gaan respectvol om met uw eigendommen, treffen waar nodig tijdelijke voorzieningen en werken schoon en veilig. Uiteraard kunt u rekenen op expertise en hoge kwaliteit.

Het financiële aspect nemen wij uitgebreid met u door en wij komen gemaakte afspraken na. Wij facturen periodiek zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De laatste twee stappen, oplevering en nazorg vinden wij uiteraard erg belangrijk. Daarnaast moet alles volledig naar wens zijn. Wij geven als aannemer op al onze werkzaamheden een ruime garantie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan