Reviews

Zeer tevreden over de kwaliteit

Rated 5 out of 5
december 14, 2021

Probouw heeft bij ons een uitbouw geplaatst, wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van alle vakmensen en het uiteindelijke resultaat. Ook krijg je na contact met John via mail en app snel antwoord op je vragen.

Emile Spijkerman

Hele fijne ervaringen met Probouw:

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2021

Vond dhr. V.d. Woerd bereid om spoedwerkzaamheden uit te voeren,
waardoor ik werd gered van dreigende onbewoonbaarheid in mijn woning.
W.Sweep, Voorschoten

W. Sweep

Vakmensen die zich aan hun afspraken houden

Rated 4 out of 5
mei 16, 2021

In een wereld waarin echt goede kwaliteit schaars is, was het fijn met Probouw te werken. John communiceert snel, kon gedetailleerd kosten aangeven en heeft goede vakmensen om zich heen.

Familie Wassenaar, Sassenheim

Vakkundig team...!

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

ProBouw heeft een vakkundig team die van aanpakken weet. Van top tot teen is ons huis een waar paleisje geworden. Na het plaatsen van de dakkapel is ProBouw begonnen met het bouwen van een vliering en indeling op zolder. De afwerking is fantastisch. Tussendoor is de gehele tussenverdieping en de hal op de begane grond strak gestuukt en gesaust. ProBouw werkt zorgvuldig en netjes en denkt met de klant mee tot in de puntjes. ProBouw is echt aan te raden!

Fam. Roos

cornelia van arkelstraat 13

Rated 4 out of 5
december 10, 2020

the experience was overall positive during a period of 7 months. I think anyway that it went well because our architect was also involved heavily in the project. For the last pieces of the work we had to insist a bit more on certain details

Daniela salvatori

Schrijf een review

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan