Lees onze reviews

Scherp geprijst, snel en nauwkeurig!

Zeer professionele organisatie die snel en kordaat handelt. Het stucwerk en plaatsing en afwerking van de muren zijn zeer goed uitgevoerd. ProBouw reageert ook zeer snel op vragen en opmerkingen. Aanrader!

Maarten Algera Leiden 11 maart 2017

goed

Het eerste gesprek voor een vrijblijvende offerte ging heel goed over een verbouwing van de badkamer.
John zag dingen die wij niet zagen of wisten, hij kwam met hele goeie oplossingen.
1 Minpuntje, geen overzicht na oplevering in verband met de totale kosten en uitgaven.

Peter Elfrink Leiden 1 augustus 2016

Badkamer en verbouwing

Superteam met vakmensen. Wel altijd scherp blijven op details en onderlinge afspraken en verantwoordelijkheden. Goede prijs voor goed resultaat. Ik zal jullie zeker weer inschakelen.

Marc Janssen Leiden 6 juli 2016

Piet heinlaan

Bijna niets aan te merken. En de punten die ik heb moet ik nog bespreken. Paar kleine details, geen breekpunten. Soms kan de afstemming beter. Er zijn nog dingen die gedaan moeten worden dus de puntjes komen later op tafel. Valt nu nog niets over te zeggen. Maar ik heb in deze aannemer volledig vertrouwen. Had ik vanaf het begin! En is nog steeds zo.!

fam. hans prins oegstgeest 3 januari 2016

diverse klussen in huis

Klantvriendelijk, de oplevergebreken die er waren goed opgelost.

b. engel oegstgeest 2 januari 2016

Nieuwe badkamer

Tijdens de verbouwing waren er elke dag mannen van Pro bouw over de vloer. We moeten zeggen dat het stuks voor stuk aardige mannen waren met hart voor de zaak. Jeetje, wat werd er hard gewerkt. Dus volgende keer verbouwen we weer met jullie!

fam. Rozier Leiden 2 januari 2016

Dakranden vervangen

Mijn huis was volgens mij in goede handen bij dit bedrijf en er wordt meegedacht over oplossingen. Niet onbelangrijk, na de klus werd alles keurig netjes opgeleverd.

Jos van der Kraan Leiderdorp 2 januari 2016

cornelia van arkelstraat 13

the experience was overall positive during a period of 7 months. I think anyway that it went well because our architect was also involved heavily in the project. For the last pieces of the work we had to insist a bit more on certain details

daniela salvatori leiden 27 oktober 2015

Aanbouw woonhuis

Door Probouw Leiden hebben we nu een prachtige serre bij onze woonkamer kunnen trekken. Genoeg ruimte om met z’n allen in de woonkamer te zitten nu. Snel en vakkundig gerealiseerd.

Gee Acht Leiden 26 september 2015

100% super

Probouw Leiden heeft de verbouwing van ons kantoor in Leiden verzorgd. Naast het verplaatsen van een trap, het realiseren van toiletvoorzieningen en het plaatsen van nieuwe wanden is alles keurig, netjes en op tijd gerealiseerd. Super service!

100% Leiden Leiden 23 september 2015

Ook uw ervaring met Probouw Leiden delen?