Reviews

cornelia van arkelstraat 13

4,0 score
december 10, 2020

the experience was overall positive during a period of 7 months. I think anyway that it went well because our architect was also involved heavily in the project. For the last pieces of the work we had to insist a bit more on certain details

Daniela salvatori

Aanbouw woonhuis

5,0 score
december 10, 2020

Door Probouw Leiden hebben we nu een prachtige serre bij onze woonkamer kunnen trekken. Genoeg ruimte om met z’n allen in de woonkamer te zitten nu. Snel en vakkundig gerealiseerd.

Gee Acht

100% Super

5,0 score
december 10, 2020

Probouw Leiden heeft de verbouwing van ons kantoor in Leiden verzorgd. Naast het verplaatsen van een trap, het realiseren van toiletvoorzieningen en het plaatsen van nieuwe wanden is alles keurig, netjes en op tijd gerealiseerd. Super service!

anoniem

piet Heinlaan

5,0 score
december 10, 2020

Bijna niets aan te merken. En de punten die ik heb moet ik nog bespreken. Paar kleine details, geen breekpunten. Soms kan de afstemming beter. Er zijn nog dingen die gedaan moeten worden dus de puntjes komen later op tafel. Valt nu nog niets over te zeggen. Maar ik heb in deze aannemer volledig vertrouwen. Had ik vanaf het begin! En is nog steeds zo.!

fam. hans prins

Badkamer en verbouwing

4,0 score
december 10, 2020

Superteam met vakmensen. Wel altijd scherp blijven op details en onderlinge afspraken en verantwoordelijkheden. Goede prijs voor goed resultaat. Ik zal jullie zeker weer inschakelen.

Marc Janssen

Schrijf een review

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan