Reviews

Vakkundig team...!

Rated 5 out of 5
april 17, 2021

ProBouw heeft een vakkundig team die van aanpakken weet. Van top tot teen is ons huis een waar paleisje geworden. Na het plaatsen van de dakkapel is ProBouw begonnen met het bouwen van een vliering en indeling op zolder. De afwerking is fantastisch. Tussendoor is de gehele tussenverdieping en de hal op de begane grond strak gestuukt en gesaust. ProBouw werkt zorgvuldig en netjes en denkt met de klant mee tot in de puntjes. ProBouw is echt aan te raden!

Fam. Roos

cornelia van arkelstraat 13

Rated 4 out of 5
december 10, 2020

the experience was overall positive during a period of 7 months. I think anyway that it went well because our architect was also involved heavily in the project. For the last pieces of the work we had to insist a bit more on certain details

Daniela salvatori

Aanbouw woonhuis

Rated 5 out of 5
december 10, 2020

Door Probouw Leiden hebben we nu een prachtige serre bij onze woonkamer kunnen trekken. Genoeg ruimte om met z’n allen in de woonkamer te zitten nu. Snel en vakkundig gerealiseerd.

Gee Acht

100% Super

Rated 5 out of 5
december 10, 2020

Probouw Leiden heeft de verbouwing van ons kantoor in Leiden verzorgd. Naast het verplaatsen van een trap, het realiseren van toiletvoorzieningen en het plaatsen van nieuwe wanden is alles keurig, netjes en op tijd gerealiseerd. Super service!

anoniem

piet Heinlaan

Rated 5 out of 5
december 10, 2020

Bijna niets aan te merken. En de punten die ik heb moet ik nog bespreken. Paar kleine details, geen breekpunten. Soms kan de afstemming beter. Er zijn nog dingen die gedaan moeten worden dus de puntjes komen later op tafel. Valt nu nog niets over te zeggen. Maar ik heb in deze aannemer volledig vertrouwen. Had ik vanaf het begin! En is nog steeds zo.!

fam. hans prins

Schrijf een review

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan