Bouwbedrijf Alphen aan de Rijn

Probouw Bouwbedrijf Alphen aan de Rijn is gevestigd in Leiden en bedient een grote regio. Ook voor uw verbouwingswerkzaamheden in onder meer Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Katwijk en Sassenheim bent u dus bij ons aan het juiste adres. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Naast het uitvoeren van verbouwingen vindt u bij ons ook uitgebreide expertise op het gebied van onder meer het onderhoud van uw pand, het plaatsen of renoveren van een dakkapel of dakopbouw, werkzaamheden aan de badkamer, het toilet, kozijnen en andere werkzaamheden. Op onze website kunt u uitgebreide informatie vinden over onze diensten en werkwijze. Al onze diensten zijn ook beschikbaar in Alphen aan den Rijn en u kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies op maat.

Verbouwen in Alphen aan den Rijn

Werkzaamheden aan de woning of het bedrijfspand kunnen groot of klein zijn, maar zijn altijd belangrijk voor het behoud van het pand en uw gevoel van welbevinden. Wij voeren daarom elke klus met zorg en aandacht uit. Onze professionele vakmensen hebben verstand van tal van zaken. U kunt bij ons terecht voor een klusjesman voor kleine reparaties in en om uw pand maar ook voor een vakman voor volledige verbouwingen. Wij nemen ook het benodigde schilderwerk voor onze rekening en kunnen tegelwerk en stukadoorswerk verrichten. Indien nodig verzorgt Aannemersbedrijf Probouw Leiden ook alle bijkomende werkzaamheden zoals het verzorgen van bouwtekeningen en bouwaanvragen. Onze vaklieden adviseren u graag van begin tot eind bij uw verbouwing in Alphen aan den Rijn.

Werkwijze Probouw

1. Het offerte traject
2. De voorbereiding
3. De bouw
4. De financiële aspecten
5. Oplevering
6. Nazorg

Tijdens het offerte traject maken wij uitgebreid kennis met u, met uw wensen en ideeën en met uw pand in Alphen aan den Rijn. Wij leggen een en ander vast, onderzoeken mogelijkheden en adviseren u daarover. Aansluitend volgt onze -zeer complete en gespecificeerde- offerte.

De tweede fase, de voorbereidingsfase bestaat onder meer uit het maken van contracten en het maken van de planning. Vervolgens gaat in de derde fase de bouw van start waarbij het belangrijk is te weten dat wij daarbij zeer zorgvuldig te werk gaan. Wij gaan respectvol om met uw eigendommen, treffen waar nodig tijdelijke voorzieningen en werken schoon en veilig. Uiteraard kunt u rekenen op expertise en hoge kwaliteit.

Het financiële aspect nemen wij uitgebreid met u door en wij komen gemaakte afspraken na. Wij facturen periodiek zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. De laatste twee stappen, oplevering en nazorg vinden wij uiteraard erg belangrijk. Immers, alles moet volledig naar wens zijn. Wij geven daarom als bouwbedrijf op al onze werkzaamheden een ruime garantie.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan