Nieuwe tegelvloer

Kies voor onderhoudsgemak

Wanneer u nadenkt over een nieuwe vloer, denkt u ook na over comfort en onderhoudsmogelijkheden. Een heel persoonlijke keuze dus. Wanneer u kiest voor een tegelvloer kiest u zeker voor onderhoudsgemak. Een dweil erover, en weg zijn de vlekken. En met een vloerverwarming eronder heeft u ’s winters nooit meer koude voeten. Nu of nooit!

Probouw Leiden zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer deskundig wordt gelegd. Daar geven wij garantie op. Voor een goed resultaat maken wij gebruik van de beste materialen SchönoxEurocol of Omnicol, overeenkomstig het voorschrift van de leverancier. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken kunnen wij uw hele ‘nieuwe vloerproject’ in een hand houden. Dus wij tegelen niet alleen uw vloer, als u dat wenst slopen wij ook de oude vloer eruit en egaliseren de ondergrond. En tot slot kitten we alles netjes af. En mocht u vloerverwarming wensen, ook dat regelen wij voor u. Dat scheelt u veel stress bij het plannen van de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden

Wat de keuze van nieuwe tegels betreft, deze kunt u via ons bestellen. Wij werken samen met tegelhandelaren uit de regio voor de beste keuze. Maar u bent natuurlijk vrij om zelf uw tegels aan te schaffen. Wij leggen ze er met niet minder plezier en deskundig voor u in.

John van der Woerd van Probouw Leiden geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden en aan welke kosten u moet denken. Neem contact met hem op via tel. 06 24368390 voor een vrijblijvende offerte.